• Koncoročné fotenie

          • Milí rodičia,

            koncoročné fotenie detí sa uskutoční dňa 4.5.2021 a 5.5.2021 /utorok a stredu/.

            Záujem o fotenie prosím nahlásiť učiteľke na triede.

          • OZNAM

          • Počas letných prázdnin bude prerušená prevádzka materskej školy

            od 2.8.2021 do 31.8.2021.

          • Konečne spolu v škôlke

          • Po dlhých mesiacoch sa brány našej materskej školy otvorili pre všetky deti. Boli to také naše malé Vianoce. Niektoré triedy si rozbalili vianočné darčeky a na dvore sme si po triedach urobili mini diskotéku.

          • OZNAM

          • Vážení rodičia,

            od 01.04.2021 bude materská škola otvorená pre všetky deti.

            Potrebné priniesť:

            Čestne_vyhlasenie a informovaný súhlas so spracovaním osobných údajov na stiahnutie TU.docx /vypĺňa a podpisuje zákonný zástupca dieťaťa /jeho súčasťou je kópia negatívneho testu jedného zo zákonných zástupcov alebo kópia výnimky z testovania/

            Vyhlásenie o bezinfekčnosti dieťaťa na stiahnutie TU ak dieťa chýba 3 a viac dní vrátane víkendov a sviatkov.

            Do materskej školy bude prijaté dieťa s vypísanými tlačivami. Z organizačných a personálnych dôvodov nie sme schopní zabezpečiť kopírovanie dokumentov.

            Do areálu MŠ vstupujú iba osoby s negatívnym testom nie starším ako 7 dní /treba ho mať pri sebe a v prípade požiadania sa ním preukázať/.

            Ak dieťa bude preukazovať čo iba jeden z príznakov /teplota, triaška, únava, malátnosť, začervenané alebo zapálené oči, upchatý nos, hustý alebo zafarbený výtok z nosa, nádcha, kašeľ, bolesť uší, výtok z uší, vracanie, riedka stolica, vyrážky, chrasty na koži a pod./ prosíme rodičov, aby si dieťa nechali doma.

            Záleží nám na tom, aby materská škola bola otvorená a výchovno-vzdelávací proces prebiehal v riadnom režime. Prosíme Vás o mimoriadne zodpovedný prístup v tejto nepriaznivej epidemiologickej situácií, aby sme spoločnými silami predišli ohrozovaniu zdravia detí, zamestnancov a aj Vás rodičov.

            Na všetky detičky sa už veľmi tešíme.

            Za pochopenie a spoluprácu ďakujeme.

            Riaditeľka MŠ a kolektív